I am coming home

januari 30, 2010

Nu är det exakt en vecka kvar, sen måste jag lämna USA. Ja, ni vet visum och sånt. Shit, hur ska det gå? Hur ska jag hinna med allt? Det är verkligen tusen grejer som ska hinnas med innan jag åker.

NBA-match (måste ju se Miami Heats)! Ska släpa med grabbarna en kväll. Åka konstig tvåhjuling. Har kollat bokar inom kort nu. Sola massor! Gå på David Barton gym (ska göra det om en timme så det hinner jag ju). Åka till Los Angeles för ett jobb och så tillbaks. Gå på Super Bowl konsert med Rihanna och Nelly Furtado bland andra. Lämna lägenheten. Hitta en ny. Kanske köpa. Lämna massor grejer till Greg. Hinna gå ut med honom och hans stab en gång innan. Se Grammy Awards.  Boka flygbiljett. Boka städerska. Spela golf minst en gång till. Ja, listan är lång. Väldigt lång.

Men jag längtar hem nu. Hem är Stockholm. Ska bli så härligt att träffa alla mina underbara vänner. Har så mycket där. Så härligt. Jag längtar verkligen. Kanske kommer jag till nästa helg. Ladies boka in lördagen då! Ska bli så härligt att träffa alla andra runt om i landet också på min Sverige-turné.

Gick igenom min kalender för de 4 veckorna jag är hemma och den är verkligen fullklottrad. OMG. Blir en hel del jobb också. Är tillbaks här i början på mars igen förmodligen. Det längtar jag också till. Verkligen.

Kan man få allt på en och samma gång? Ja, tack.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “I am coming home

Big You! / januari 31, 2010

Hahahaha jag gillar att du skriver OMG! 🙂 Nu känner jag igen dig! Puss

Svara

Lena Bramsbo / februari 1, 2010

Du är en helt otrolig tjej,beundra Dig Kram Lena

Svara

Anna Benson / februari 1, 2010

Lena, tack snälla! Vad fint du skriver. Värmer gott. Hoppas allt är bra med dig och att du håller ställningarna i stall Trollabo. Kram Anna

Svara

Latest comments

Archives

Categories