Huvudbry – päls, slugger och urban

april 17, 2010

Nä, men okej jag bjuder på dessa bilder då. Fröken Loeb och jag hade lite kul vid poolkanten idag. Det var lite molnigt, så varför inte prova nästa säsongs huvudbonader? Nyinköpt pälsmössa (inspirerad av min vän Lisa) från en New York-butik som jag ej vet namnet på. Gissa hur jag kommer att se ut i backen nästa skidsäsong? Min sluggerkeps se nedan som hade gjort sig bra under mina år i Frankrike (tror även den köptes i New York, fast för två år sedan). Sen min favoritmössa som jag tappade bort på en omtalad Carolina af Ugglas konsert för nåt år sedan, men som jag åter fann på samma ställe i New York där jag köpte den, på Marc Jacobs (Smilingmom minns du?). Se ovan. Är New York huvudbonadstaden? Ja, men så kallas den ju för “the big apple” också. Roligt.

Om “grannarna” skrattade när jag tog på pälsmössan? Jo…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories