Hur mkt Ramlösa kan man dricka?

september 9, 2010

Foto0004.jpg

Jag har ju hela mitt hem fullt av Ramlösa som ni vet. Det blir att man dricker Ramlösa jämt och ständigt. Vilket är väldigt bra då det sägs vara mer hälsosamt än vanligt vatten. I alla fall om man frågar Carlsberg. Jag tror jag dricker 1-2 liter om dagen. Är det mycket? Det bästa är att jag kan variera smaken flitigt. Hur mycket dricker du? Bubbelvatten alltså.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Hur mkt Ramlösa kan man dricka?

Carin - Mitt rosa liv i Holland / september 9, 2010

Håller med, så gott! 🙂

Svara

Namn / september 9, 2010

Diskar du burkarna?

Svara

Kristine Ridiko / september 10, 2010

Hejsan!

Jag undrar om jag skulle kunna få din mailadress, så att jga kan kontakta dig angående din blogg?
Hör av dig i så fall till, kristine@perpr.se

Ha det fint
Kristine

Svara

Latest comments

Archives

Categories