Hur löser ni det här Fritidsresor?

januari 3, 2011

0_1.jpg

Min älskade familj har fortfarande inte fått sitt bagage, trots att de kom för fem dagar sedan. Not so funny! I morse var vi på Blue Village och försökte reda ut var i Fritidsresors gömställen väskorna befinner sig. Alla skyller på alla. Otroligt dålig service. Fy skäms Fritidsresor! Under all kritik. Hur löser ni det här? Själv reste jag med Ving. Blue Village var för övrigt rätt fint, men nothing for us.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Hur löser ni det här Fritidsresor?

Heiki / januari 3, 2011

Hej hälsa Fredde att det är lungt jag tar en extra tröja med till han…..

Svara

    Anna Benson / januari 8, 2011

    Hej Heiki! Det ska jag göra! Kanske ses vi i krokarna?

    Svara

Anna Benson / januari 8, 2011

Hej Åsa, tack för din kommentar och respons. Se mitt mail. Anna

Svara

Latest comments

Archives

Categories