Hur kan man äta…

april 8, 2010

Hur kan man äta pizza 06.30 på morgonen? Kön ringlade lång till Pizza Hut på Miamis flygplats. Jag är riktigt trött. Ska stjäla några timmars sömn på planet.

USA är som en hel värld. Tänkte inte på passet. Eller så gjorde jag det och la ned det i väskan. DEN ANDRA väskan som nu är incheckad till Philadelphia. Det tog ett tag att komma igenom med mitt id som funkar i hela Europa. “This is not Europe miss”. I know… Efter ett tags muttrande på konstaplarna var jag klassificerad som icke terrorist och fick fortsätta. Hoppas de är lika trevliga i Atlanta. Min väska med passet är ju som sagt redan på väg till Philadelphia. Hoppas de har trevligt. Föddes jag igår? Har jag aldrig rest förut? Hej hopp.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories