Hundbajs och prinsessjakt

maj 26, 2010

Jag älskar Miami. Klockan är 23.17 och det är 31 grader varmt. Varför envisas jag med att släpa med mig något att hänga över axlarna när man ändå aldrig hänger något över axlarna? Så varmt. Och så underbart. Miami, I will miss you big time.

Åt middag på Lincoln Road ikväll i vänners lag. Så mysigt att sitta där när alla flanerar förbi. Alla sorters människor. Tog bild på en kul typ, se nedan. Träffade bland annat Miami-John, som jag ska börja kalla honom. Han har bott här i 20 år och vi sågs för några veckor sedan på Valborgsfesten. Trevlig kille! Anna R och Anna-Karin kom också förbi och det var mycket skvaller som avhandlades…

Prinsessan Madeleine är på beachen. Har lite span på henne. Återkommer.

Fina Anna Loeb hade sin hund Santi med sig ikväll som jag gick och höll i. Kände mig som en stolt husse (eller matte? Vilket är det?), ända tills Santi bajsade. Jag är otroligt äckelmagad och bajs, särskilt att plocka hundbajs, kan vara det värsta jag vet. Kan man liksom inte bara glömma det momentet? Så äckligt.

Och nej, jag har inte sprutat in något i mina läppar (det är såna). Fel gissat!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Hundbajs och prinsessjakt

Brain Seltzer / maj 26, 2010

Men, vad fin du är! Nu handlade i och för sig inte inlägget om ditt utseende. Men det har aldrig varit straffbart att berätta för en kvinna att hon är vacker! Det är bara vansinniga fruar som tror det…

Som sagt! Du är mycket vacker!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories