Houdi, Samsung Wave och prisregn!

september 8, 2010

Foto1309.jpg

En härlig kväll på hotell Scandic Anglais får avsluta min tisdag. Är supertrött då jag inte är van att stiga upp så tidigt samt att det är rätt mycket stora grejer som händer just nu. Mitt lag med Patrik och Adam i spetsen inte minst proffset Rebecka lyckades komma tvåa i lagtävlingen. Stort! Och kul att ta emot priser! We liked it. Underbara Patrik uppdaterade mig lite på telefonfronten vilken känns riktigt bra. Men nej gott folk jag är Samsung Wave trogen. Det är helt klart den bästa telefonen jag har haft och jag tackar nej till allt annat. Men man kan ju ha en ny Samsung Wave? Varför ha en 3 månader gammal? Tack Samsung!

Sa jag att John Houdi uppträdde också mitt upp i allt. Vet inte om det var så bra. Har sett hans trick och hört hans skämt några gånger, men publiken skrattade i alla fall, vilket borde vara ett gott betyg.

Jag åkte tunnelbana hem. Kändes tryggt alla tre stationer hem till Mosebacke.

Foto1307.jpg

Foto1314.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories