Höst på Öland

november 11, 2012

Igår gick jag och min faster en lång underbar promenad där hon bor på Öland. En helt perfekt höstdag. Lövskogen där är helt underbar inte minst utsikten över vattnet och den friska luften. Tänk vad naturen är rogivande. Ibland glömmer jag det. Finns inget som ger sådan lugn och ro i själen som naturen. Jag ska bli bättre på att gå promenader. Oavsett var jag är. Hoppas ni har en bra helg. Kram!


 


 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Höst på Öland

Anonym / november 12, 2012

Är du i Beijershamn och går?

Svara

    Anna Benson / november 12, 2012

    Japp för första gången. Jag och faster brukar alltid gå åt andra hållet…

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories