Hoppa i säng

januari 24, 2015

20150122_102605_1

Sitter uppe sent. Ja, blivit väldigt många sena nätter sedan Johanna åkte hem. Har svårt att komma i säng. Ja, ni fattar. Kan ju misstolkas. Och tolkas olika. Älskar de sena kvällarna som blir nätter. Kreativiteten flödar. Massor. Magiskt utsikt över downtown. Hög musik. Tända ljus. Så härligt. Och inga måsten. Lagade middag till mig och Gabriel ikväll. Gabriel kollade tv medan jag satt vid datorn… Jag är världens mest asocialaste just nu. Men ibland hittar vi på grejer. Skriver mer om vad vi gjorde idag i nästa inlägg. Ännu en natt börjar gå mot sitt slut och jag ska strax hoppa i säng. Kan misstolkas men ni fattar. Arbetar med Rosa kokboken. Spännande, spännande spännande! Ska berätta. Snart.

Igår var jag social 🙂 och då åt jag och Gabriel frukost med Johanna och Filippa i Buena Vista. Ett litet franskt café som Gabriel älskar. Kl. 9 redan till Gabriels förtret – eftersom min boxning är kl. 12 varje dag. Och vill inte missa den för allt i världen. SÅ KUL! Är sjukt sugen på en vespa förresten. Älskar den mintgröna vi såg häromdagen på Ocean Drive. Ja, brukar faktiskt möta upp Gabriel på beachen efter boxningen så jag är inte uteslutande hemma. Bara på kvällarna. Och nätterna. Och jag har sagt det förr men är kär i mina nya lurar från Urbanears. Har kollat runt en massa men shit vad alla är fula. Stora och knasiga. Dessa är coola och sjukt bra ljud. En ny värld har öppnat sig. Man har “brum” ljud sjukt bra i dem också. Om ni undrar.

Zzzzzomnar nu.

Just det på lördag packar jag väskorna och drar vidare.

20150121_154525_1
20150122_174911_1
20150122_083345_1_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories