Hopp för Hiati – mitt genombrott som sångerska?

februari 26, 2010

Det var med otrolig glädje vi sjöng igår på Haiti galan. När man hör dessa historier från alla som har varit där – om mörket, ruinerna, svälten, sorgen, tragiken blir det väldigt hjärtgripande när man också hör att mäninskorna där trots allt har hopp. De sjunger. Det var egentligen Carolas ord ovan. Hon var där, såg detta men fann också hoppet bland alla dessa människor. Det var väldigt fint att höra. Vi människor är starkare än man tror. Haiti behöver all hjälp och tro.

Igår på Haiti-galan var ca 2000 personer samlade i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Artister som Carola, Sarah Dawn Finer, LaGaylia, Benjamin Wahlgren, Pandora med många fler. Ja, lägg därtill hela vår kör under ledning av Gabriel Forss. Min fina lillasyster Julia var även hon med och sjöng. Hon ska sjunga solo på avslutning i 9:an för hela skolan. Hon är grym. Ja, en fantastisk kväll igår. Och det kändes bra att göra någonting. För tillsammans kan vi förändra.

Stockholm 040

Skänk du också. Inte bara kärlek och omtanke utan också någon gåva som kan förändra.

På måndag och onsdag i nästa vecka kommer vi tillsammans med “Läkerol” att skänka pengar till Haiti på “Du kan sjunga gospel”. Det känns bra.

Eloge till Carola som faktiskt friade (?) till Kicken, som var konferencier, på scen. Stort. Blev det ett ja eller nej? Och hade inte de gjort slut? Prästen sprang ut genom dörren…

Sarah Dawn Finer sjunger något otroligt bra. “Moving On” akustiskt får alla att bli berörda.

Och har jag en sångkarriär???

Stockholm 049

Stockholm 037

Stockholm 028

Stockholm 033

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Hopp för Hiati – mitt genombrott som sångerska?

Frida / februari 26, 2010

Hej Snuttigullpluttan! Vilken härlig konsert! Massa folk. Gud vad fin du är i håret. Klär dig super!!! Tror jag flyttar upp till Stockholmia (eller inte). Missar såå mycket kuligt. Miiiiiiss You!! Måste försöka innan du åker iväg…… Håll tummarna för oss idag på travet!

Svara

Latest comments

Archives

Categories