Home sweet home

april 13, 2010

Jag är hemma igen. Hemma i Miami och det känns så otroligt skönt. På beachen. Jag älskar att vara här. Miami kommer nog för alltid vara ett av mina hem. Värmen, stranden, vågorna. Det är underbart. Lycka! Sprang längs stranden ner till 5th street. Väldigt lätta fotsteg. Skulle hämta min kära fantastiska och saknade ”Fröken Hoj” som jag nu äntligen fått nyckeln till. Tack papa! Dock saknade hon sin sadel så jag fick lämna in henne på en cykelverkstad. Får äntligen hämta hem henne imorrn. Blir ett kärt återseende. Som jag ska cykla…

Hann knappt med planet från New York. Men gjorde det ändå. Vilket egentligen borde varit omöjligt. Fattar inte vad det är med mig och flygplan. Det löser sig alltid. Jag hinner alltid med. Boardade planet sist av alla.

Blev en lugn kväll. Såg filmen ”Flickan från ovan” . Eller ”The lovely bones” som den heter på engelska. Tror den hade premiär för ett par veckor sedan i Sverige.  Jag läste ut boken häromdagen och måste påstå att boken var bättre. Svårt att skildra denna mycket speciella men bra bok i en film. Se den ändå. Otroligt stark och sevärd! Susan Sarandon gör en enastående rollinsats och vi pratade om filmen en del när jag träffade henne och jag lovade då att se den. Susan är cool. Läs min artikel om henne i Nöjesbladet på onsdag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories