“Hjärnslaget” ett slag för Alzheimers

augusti 30, 2011

Igår spelade jag ännu en golftävling (jo jag vet det är rätt mkt golf just nu). Men kan man bidra vill jag gärna göra det. Denna gång för forskningen om Alzheimers. Stefan Sauk och Helen Alfredsson arrangerade tävlingen “Hjärnslaget” på svåra Täby Golfklubb till förmån för detta. Stefan är för övrigt ordförande i Alzheimersfonden. Hur som helst golfen gick inge vidare även om jag hade fina slag (träning ger färdighet – så är det bara). Snyggingarna och lika trevliga Kristin Kaspersen och Carin Koch kammade hem de flesta priser på damsidan. Roliga Loa Falkman och jag dansade pardans mot kvällens slut till tiomannabandet med Jocke Bergström, Rennie Mirro och Karl Dyall i spetsen.  Jag fick även dricka lite vin med familjen Matsgård som är så underbart härliga. En del bilder lånade från finest.se. Se alla här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories