Hillewi the magician

april 23, 2015

20150416_161410-01

Jag var hos min underbara frisör häromdagen och fixade de gråa stråna. Gud alltså hur ska jag kunna sluta färga håret? Måste ju typ klippa av mig allt hår och sluta färga det. Jag tycker verkligen att det är otroligt snyggt med grått hår men transformen dit är mindre kul. Älskar verkligen Hillewi så glad att vi är så nära. Hon är typ fullbokad fram till sommaren men kolla in Salong Novo. De är 3 från landslaget där nu. Så jäkla grym är hon. Och alltid coola frisyrer har hon. K satt i mitt knä hela tiden och vips på 1,3 hade hon förvandlat mig. Såväl ny make som hår när jag kom ut.

Häromdagen stylade hon mig igen för mitt omslag till nya Rosa kokboken II… Åh can’t wait to show you!
20150416_155416-01

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories