Here it comes

december 6, 2011

Puh nu äntligen har jag skickat iväg manuset. Har suttit inne i flera dagar nu och flera sena nätter. Känns lite tungt när det typ är 30 grader utanför mitt fönster och klarblå himmel. Beställde till och med homedelivery av pizza idag. Usch vad äckligt, men ändå så mättande. Det är en fantastisk känsla att ha skickat iväg min “bok”. Nu ska min redaktör Maria gå igenom allt språk sedan ska Karin trolla till designen och göra den snygg. Och i mitten på februari ska jag ha den i handen. Jippie! Boken “Why not” here it comes. Själv ska jag ha semester några dagar och ladda för min nästa vecka som är väldigt hektisk.

Och så igår sprang jag förbi julgranen nedan i min foajé och mer juligt än så blir det inte här. Tydligen så har det snöat i Stockholm idag. Hoppas den ligger kvar tills jag kommer hem till Stockholm nästa vecka. Jag älskar nämligen snö! I alla fall en vecka.

Och grattis fina Cia till ditt nya jobb! Love u. Nu ska jag sova. Supertröööött.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Here it comes

Maria / december 6, 2011

Nu får vi se hur du har skött dig, Anna…!
Kram
Redaktören

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories