Hemmakänsla på Crown

april 15, 2012

Varje gång jag kommer till Göteborg så bor jag på fantastiskt härliga Scandic Crown. Det är så smidigt. Nära motorvägen och med garage som man enkelt svänger ner i. Hotellet ligger sedan mitt i smeten och gångavstånd till allt. Åker man tåg så är det ju också ypperligt då det ligget mitt emot Centralstationen. Jag har lärt mig att hitta riktigt bra i Göteborg nu och promenerar till det mesta. Jag passar alltid på att äta frukost antingen på Le Petit Café eller Da Matteo. Mm don’t miss! Två pärlor.

Personalen på Crown är alltid så trevliga och allt funkar så smidigt. Det som är så härligt är att jag nästan alltid får samma rum vilket skapar en “hemmakänsla”. Det är viktigt för mig eftersom jag bor så mycket på hotell. Denna gång hade mina fina vänner Emma Igelström och Daniel Meyn ordnat upp en flaska champagne och god frukt på rummet tills jag kom. Det lockade fram både ett och två leenden hos mig. TACK! Och tack Crown. U rock.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories