Hemma på Urban Deli och Frida

juni 15, 2014

20140615_193414

Vilken skön dag. Jag älskar att vara hemma. Samtidigt som jag älskar att resa. Jag tror det är kontrasten som gör det. Nu är jag i alla fall hemma en vecka och det känns skönt. Idag har jag jobbat. Svarat på alla mail som har trillat in under veckan. Främst är det Rosa Kokboken och EATSweden som det handlar om.

Träffade underbara underbara Frida Åberg ikväll. En av Sveriges mest kända producenter. Frida är en fantastisk tjej och otroligt duktig. Säg det program hon inte har gjort. Frida har drivit “tv-projektet” för Rosa Kokbokens räkning och som vi har  kämpat med detta. Vi har ännu inget klart men tv-branschen är speciell. Och Frida kan den som tur är. Ikväll åt vi middag och drack en massa bubbel på Urban Deli. Fy sjutton vad skönt att bara surra om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde det ikväll. Opretentiöst och avslappnat. En härlig ny bekantskap. Frida och jag lärde känna varandra när jag medverkade i programmet “Minuten” som Frida producerade. Älskar Urban Deli som ju är min kvarterskrog. Underbart att känna sig hemma som jag gör där. Var känner du dig hemma? Bjuder på en sådan där “blogg-bild” längst ner. Det var det bästa jag kunde skaka fram.

Nu ska jag jobba några timmar till. Johanna är fortfarande iväg på “Kent-fest” men kommer snart hem tror jag. Kram!

20140615_193417

20140615_223523

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories