Hemma i Stockholm doing business

augusti 15, 2010

0_1.jpg

Jag är hemma i Stockholm nu. Vilken underbar känsla. Det känns lite som om sommaren är över nu. Regnet öste ner på vägen upp till huvudstaden idag. Jag trotsar alltid och kör nercabbat tills jag inser att vädergudarna är döva. De skiter alltid i mina böner i alla fall. Fan. Jag älskar dock när det regnar och känner mig väldigt nöjd med den svenska sommaren som har varit. Egentligen älskar jag alla årstider, men avskyr allt grått där emellan. Hösten är en fantastisk årstid. Feel very welcome. Jag har nu lite mer än en månads hårt arbete framför mig. Det ska bli skitkul. Sedan bär det västerut igen är tanken. Miami my other home. Hur många hem har jag? Tre. Precis som när man var liten och handlade nya skolkläder lagom till skolstarten och om man hade tur även en ny skolväska – har jag nu gjort detsamma till min comeback i näringslivet. Eller som jag skulle sagt “I am back in business doing some business”. Feels fucking good. Imorrn ska jag således ta med min nya snygga skinnväska som är perfekt lämpad för min dator och alla viktiga papper och bege mig till mitt nya kontor på Sveavägen. Känns bra i hjärtat. På tal om hjärtat så känns det välfyllt av kärlek just nu. Denna helg har varit magisk och gör att man ler oundvikligt. Vill skicka ett stort grattis och tack till makarna Tingwall. You rock. Söndagkvällen har tillbringats med benen i kors på golvet och med en pizza i knät samt “Sex and the City” på DVD. Läste en artikel i “Svensk Damtidning” om Cytnha Nixon som jag tycke var väldigt bra. Läs den! Sa jag att jag mår prima? Fan, I do. Kul att det är meningsfullt att packa upp mina väskor. Jag ska faktiskt vara hemma nu ett tag. Stockholm I am here.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Hemma i Stockholm doing business

Big you! / augusti 16, 2010

Välkommen tillbaka till Sthlm! Har laddat för en omgång limpa. Leverans senare idag. Puss hjärtat och tack för gästfriheten i Ragnabo

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories