Hemma i Miami…

december 15, 2009

Miami Beach 006

Vädret är bra! Man klagar inte. Känner mig snart mer hemma i Gospelsammanhang eller på Bahamas. Är rätt brun. Cia har fått lov att börja använda en lägre faktor imorgon. Syns inte in så mycket ikväll… Efter att ha sett Samuels smalben (du måste kolla dem Samuel!) så har vi blivit lite försiktigare. Brännmärken… Eller nja jag är ju som jag är, men Cia använde SPF 30 idag. Med resultat eller utan resultat beroende på hur man ser det.

Fick ett litet oväntat jobberbjudande som guide i Paris idag. Funderar fortfarande och erbjudandet är mycket frestande, men jag vet i tusan. Franskan är bra. Pariskunskaperna likaså. Men jag vet inte hur jag ska kunna sluta prata i micen bara, när jag väl börjar. Svårt det där.

Det är skönt att vara hemma igen. Blivit en lugn dag på stranden. Lyssnat på fröken Läckberg. Bara lite kvar nu på “Sjöjungfrun”. Riktigt spännande. Vi körde lite “Miamiremix” på beachen också till grannarnas förtret. Tror det eller ej men en spellista heter “julmusik” också och den spelades rätt högt i ett tappert försök att få julstämning. Mitt i “O Helga Natt” med Tommy Körberg kom vi på att grannarna var svenskar och stängde snabbt av musiken. Pinsamt patetiskt.

Idag står jag för maten. Gjort en god sallad och ikväll blir det pannkakor. Vi försöker få igång Cias dator, men SoBe WiFi verkar inte gilla den. Det kryper lite i Cias facebookfingrar… 🙂 Hon hälsar dock till alla! Hon har förresten städat lite i min lägenhet idag. Det tackar jag för…

CIMG1069

Fröken af Schmidt hade hela 3 maxibagar med Bridge med sig och ja det har ätits en del sen i lördags och jag tänker absolut inte säga hur mycket eller lite det är kvar. Men jag fick håll efter 15 minuter ikväll när jag skulle springa…om det var Bridge eller inte låter jag vara osagt. Ska på det imorrn igen.

Bifogar lite sköna bilder från beachen och en från kryssningen igår, som avslöjar hur bra jag är på att betsälla drinkar 🙂 Så även ikväll, men hallå! Det är virgin mojitos i glasen. Ingen alkohol här inte. Hälsoresa eller hur var det?

Ja, vi glömmer Bridgen. Typiskt. Sånt som händer.

Miami Beach 013

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Hemma i Miami…

Snäckan / december 15, 2009

Såååå snygg klänning gumman, ny?

Svara

admin / december 16, 2009

Japp, ny klänning… Vilken hökblick du har fröken! Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories