Hemma hos Ulrika

juli 25, 2013

image

Igår var jag hemma hos Ulrika Davidsson. Ja, eller “Hemma hos Ulrika” som hennes nya ställe kort och gott heter. Ulrika är en riktig entreprenör och verkar se möjligheter idet mesta. Att hon har gett ut 16 kokböcker sedan 2006 säger sitt. Heja heja!

Nu har hon alltså köpt en gård på Gotland vars lada hon har blåst ur och gjort om till ett riktigt läckert ställe. Att kalla det för restaurang känns fel då det här är så mycket mer och något annat. Maten lagas givetvis av Ulrika och det enda gästerna vet om är temat. Igår var det afrikanskt tema. Och gäst var Mikael Rickfors som brinner för just Afrika. Och mat. Varje kväll (ons – fre) har ett särskilt tema. Folk vallfärdar numera till Rone och igår var de 80 platserna sedan länge bokade. U must try!

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Hemma hos Ulrika

emma / juli 29, 2013

RONE. Inte Rune.

Svara

Anna Benson | Nästa vecka är jag gäst hos… / juni 29, 2014

[…] Förra sommaren var jag och Johanna och besökte hennes topprenoverade lada i Rone på södra Gotland. Här lagar hon mat med olika teman, färska råvaror och med olika gäster som hon samtalar med under kvällen medan gästerna njuter av den underbara maten. Den 4:e juli är det min tur att vara gäst och med den äran. Ska bli så kul! Jag kommer bland annat prata om min Rosa Kokbok samtidigt som jag och Ulrika svänger ihop en massa härliga recept från just kokboken. Vad sägs om Regina Lunds sparris, Sara Vargas mustiga grönsakssoppa, Anna Maria Corazza Bildts Melanzane alla parmigiana, Lulu Carters marockanska kycklinggryta, Sanna Brådings glutenfria pizza, Renées Nybergs Fluffifluff special med mera? […]

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories