Hemlig grej och deadlines

juni 18, 2014

20140618_123000_1

Hej på er! Idag har varit en “tokjobbar-dag”. Härliga besked så här inför midsommar me like men väntar på några riktigt stora besked och kommer gråta ihjäl mig om allt går vägen. Hoppas hoppas. Håll tummarna! Idag har jag arbetat med EATSweden igen. Sätter ihop alla böckerna nu som snart ska gå till tryck. Allt släpps på bokmässan. Det gör även Rosa Kokboken så allt på samma gång och galna deadlines just nu. Kämpa! Men jag älskar ju att jobba så… Jobb nästa vecka också sedan ska jag ladda batterierna inför hösten som blir helt crazy med bokrelease av Rosa Kokboken, EATSweden-böckerna, konstutställningar och julgranar… Skön mix!

Träffade den här pinglan idag – Mona – även kallad “Monas universum” – hon drar till Florida imorrn. Ni kan gissa om jag är avis. En riktig glädjespridare är hon verkligen!

Nu måste jag till ICA och byta gaspatron till sodastreamen (måste ha bubbelvatten hemma!) sedan ska jag köpa hem något att äta och göra en väldigt kul grej som är hemlig. Johanna är på Gröna Lund med jobbet och roar sig. Vi går om varandra just nu, men snart får vi äntligen tid tillsammans. Hoppas ni har en underbar kväll. Och vad gör ni i midsommar?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories