Hej Sven. I hate u Sven.

december 7, 2013

CYMERA_20131207_163721 Igår hade jag verkligen änglavakt. Fy sjutton vilket väder. Inte kul. Verkligen inte kul. Fick sladd flera gånger och snurrade med bilen en gång så att jag stod på andra sidan vägbanan redo att köra. Hemskt otäckt. Tackar gud att ingen mötande trafik kom just då. Ställde bilen i Skövde tillslut. Där står det nu tryggt. Tack världens bästa Kristian på Scandic Billingen som är en riktig klippa. En fantastisk vän. Hotellet var jag nere för att reka inför något spännande som händer där i februari och mars. Will tell u! Glad är jag nu. Men inte på bilden egentligen. Älskar snö. Särskilt om jag sitter med raggisar framför brasan. Och slipper köra rallybil. Jag tog tåget hem. Det kändes väldigt tryggt. Skövde Scandic BillingenSkövde Scandic BillingenCYMERA_20131207_163640 Skövde Scandic Billingen IMG_20131206_134033

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories