Hej från Salzburg

maj 7, 2011

Foto3704.jpg

Hej från högsta toppen i Salzburg. Vädret är fantastiskt. Jag mår faktiskt rätt ok här uppe på 3000m. Skönt att rensa huvudet. Vi hade en slalomtävling och nej jag kom inte sist bland alla snabba män. En del tog förresten av sig en del efter ett tag… Riktigt varmt högst upp! Jag har aldrig upplevt skidåkning på det här viset så här på våren. Grymt skönt! Fatta vad härligt när du slipper vind och kyla och solen bara gassar istället.

Foto3711.jpg

Foto3710.jpg

Foto3714.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Hej från Salzburg

Brain Seltzer / maj 7, 2011

3000 m? Bergen på Papua Nya Guinea är över 4500 m, undrar om det är någon snö på toppen där… Det är ju onekligen ganska högt. Men skidlandslaget från Nya Guinea är väldigt…försvinnande litet. Men jag undrar om det kan bli snö på toppen där.

Du ser ut att må toppen, men Vikingarnas gamle gitarrist ringde och ville ha tillbaka sina solbrillor… 🙂

Hoppas du roar dig ordentligt!/Jocke

Svara

    Anna Benson / maj 7, 2011

    Mina Marc Jacobs är grymma! Ja, jag har verkligen njutit idag. Grymt väder. Det här rekommenderar jag starkt!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories