Hej då datorn!

januari 26, 2010

Jag ska göra ett litet experiment med mig själv. Eller faktum är att jag faktiskt ser det som lite semester också. Jag lever med min dator. Jag älskar den nu and forever. MEN jag är så otroligt kär och beroende i den att jag undrar om jag är så beroende att jag inte kan vara utan den? Usch vill verkligen inte vara så beroende av någon eller något. Därför ska jag testa att vara utan min dator och internet i tre dagar.

Jag säger absolut inte att jag klarar det men behöver verkligen era lyckoönskningar.
Bloggen kommer leva vidare då jag har tidsinställt en mängd blogginlägg som kommer bjuda på lite olika förhoppningsvis roliga och spännande inlägg. Håll utkik! Tack gud för den fina teknik som finns.

Ni vet väl att ni kan RRS-prenumerera på bloggen genom att kicka på den orangefärgade ikonen i webbläsaren? Då slipper ni gå in och kolla om bloggen är uppdaterad. Istället får ni ett mail.

Jag är en datanörd.

Jag vill påstå att det är väldigt många med mig som har samma typ av internetkonsumering som jag, men för att mjuka upp det lite vill jag säga att det är mer en livsstil än ett beroende. Eller hur?

Jag gör i stort sett allt via datorn. Mitt arbete består till 75% av internet. Minst. Mitt sociala liv 50% minst. Ja and so on.

Som sagt jag vill bara testa om jag kan vara utan. Därför tar jag nu semester i några dagar från allt och ska bara ladda batterierna inför en massa spännande som jag har framför mig. Det kommer mitt nästa blogginlägg att handla om.

Puss och sköt om er så länge.

(Bilderna kommer från min underbara semester i Algarve i somras. En av mitt livs bästa. Tack Anna!)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Hej då datorn!

Peter / januari 27, 2010

Du kommer aldrig klara det !!!!
😉

( Hoppas jag,, )

Svara

Strandtennispartnern / januari 28, 2010

Njuut gumman! 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories