Håvfiske, Vickan och ögonstenarna!

juni 23, 2010

Foto0220.jpg

Igår fiskade vi lite i havet. Fiskade hmm läs håvade. Stackars små fiskar. Ebba hade en mycket speciell teknik. Så härligt att tillbringa tid med dessa två ögonstenar. De är mina bonusbarn, då jag inte har några egna. Ett otroligt privilegium. Har tillbringat massor tid med dem och mina syskon. Hann också träffa min far lite trots att han är mitt uppe i högsäsongen. Varför måste alla älska jordgubbar precis innan midsommar? Älskar vårt sommarhus. Det är så fint och lugnt där. Stilla. Varför har jag sånt behov av just det så ofta?

Idag är det full fart in the city. Flera spännande möten. Håll tummarna!

Älskar förresten min bil som går så himla fort dit jag rattar den.

Och sist men inte minst måste jag be så hemskt mycket om ursäkt till Kronprinsessan Victoria, vars namn jag stavade med “k” i tidigare inlägg… So sorry.

Foto0228.jpg

Foto0221.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories