Hattblås, TV-program, bok och lunch

september 14, 2011

Det är rätt mycket nu i min kalender. Kul såklart och självförvållat men mycket… Träffade min gamla klasskompis från Poppius, Karin Lenke, på lunchen. Vi hade massor att prata om. Karin är chefredaktör för tidningen “Kom ut” och ägnar hela sin själ åt den. Eller hur Karin? På morgonen var jag och rekade lokalen inför vernissagen i oktober. Ska bli så väldigt kul! Can’t wait! Håller som bäst på med mitt bokmanus just nu som håller på att färdigställas. Boken släpps 1 februari. Ska berätta mer snart. Nästa vecka är det bokmässan i Göteborg. Ska bli skitkul. Ses vi där?

Sladdade förbi Meters studio i Frihamnen också för en provfilmning av ett TV-program. Kan ni gissa vilket? Ja, sen gick jag igenom Kungsträdgården också i stormen. Hade hatt på mig som blåste av tre gånger. Hittade den varje gång.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories