Hästpolo goes beachpolo

april 23, 2010

I flera dagar har de byggt och byggt nedanför mitt fönster… Jippie. Har inte haft balkongdörren öppen dessa dagar. Är van att allt blir färdigt på en gång och förvånas alltid hur ineffektiva många människor är. Kanske har jag denna egenskap från min far som alltid jobbar 5 dygn i streck om det är något som ska göras. Sån är han. Sån är jag.

Hur som helst så idag äntligen fick jag se vad det var som de hade byggt. En hästpoloarena. Wow. Helt plötsligt så susade några hästar förbi där jag låg i gladan ro och solade. Jag smög bort och kikade. Kul! Hästpolo verkar kul, men absolut inget för mig. Jag hade “slått” näsan i sanden direkt. Däremot kan jag kanske lära dem lite om bollsinne… Hur kan man missa bollen gång på gång. Vad var detta? Division 9?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories