Har ni hört den?

maj 21, 2013

Skådespelaren Viktor Åkerblom och Anna Benson spelar golf

Igår spelade jag Sveriges roligaste golftävling – Humorgolfen som bland annat Hasse Brontén står bakom. Det är en välgörenhetstävling för Linas Livsglädjefond och en massa pengar samlas in under dagen för barn med cancer. Får att samla in pengar för man bland annat straff när man träffar vatten, bunker eller slår out. Till och med om någon skulle slå en luftsving så får man böta, vilken någon gjorde i vårt lag… På en del hål hände det rätt trevliga grejer. Jag passade på att njuta lite i en Fatboy. Snyggingen Viktor Åkerblom och jag spelade ihop. Viktor drog några Bellmanskämt apropå humortemat.

– Har ni hört den om Bellman när han gick på taket?
– Nej, inte jag heller. Han gick så tyst.

Strålande väder igår på Täby GK. Är sommaren här? Alltså den svenska sommaren?

Min bil hade förresten fått en p-bot när jag spelade golf. Men det var bara ett skämt. Kul skämt faktiskt (I wish all of them was!)

Anna Benson vilar i en blå Fatboy

Anna Benson på Humorgolfen 2013

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories