Hur många miljoner?

juli 25, 2014

image

Alltså Sandhamn är verkligen mysigt. Skärgården generellt. Helst skulle jag vilja ha en egen ö egentligen där jag kunde skriva och måla. Magiska utsikt. Det är galet mycket folk här. Partyfolk. Jag känner att det är long time ago jag körde Båstad eller Gotland. Same same. Tror inte det är åldern då den varierar kraftigt på alla yachtägare men nog har tiden förändras. Bra att Cia är tokladdad och drar igång mig. Ikväll är det party. Och det är inte ofta.

Just det jag undrar verkligen hur många miljoner som ligger i vattnet här!? Helt sjukt. Och då är det inget mot Miami eller Monaco.

Nu dusch för tredje gången i dag sedan middag på Seglarhotellet.

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Hur många miljoner?

Eva Celion Berg / juli 25, 2014

Jamen då hittade du din båt eller? Fanns ju lite att titta förstår jag.’

Svara

    Anna Benson / juli 26, 2014

    Eva ja nu är det nära. Vet precis! Du åker väl med?

    Svara

Latest comments

Archives

Categories