Har blivit med hund

juli 1, 2013

CYMERA_20130701_101834
Just nu jobbar jag rätt mycket. Hela helgen var full med jobb. Men kul jobb och jag egentligen kan jag inte kalla det jobb. Älskar mina projekt och gräver ner mig med stor passion! Men har alltid en vilja om att bli klar med en gång!

Har blivit med hund. Fast bara en vecka. Alvin heter han och det är Elsas lilla pärla. Jag och Johanna hjälps åt att plocka diverse saker. Jag har klarat mig än så länge… hate it. Ha en underbar vecka vänner. Full av möjligheter! Jag har en massa spännande möten och grejer denna vecka. Fullkomligt bubblar i mig. I love it!

CYMERA_20130701_101910

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Har blivit med hund

Pauline / juli 1, 2013

Bubbla på söta du! Bara du hinner komma ner till Båstad. Snälla! Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories