Häng i paradiset

maj 30, 2010

Jag älskar “The Palms”. Det är mitt favvoställe, särskilt på lördag förmiddag när man kan lata sig och njuta av att det är helg. Annars brukar jag ju jobba på förmiddagarna. Frukosten på “The Palms” är som jag berättat tidigare magnifik. På helgerna har den öppet till 12.00, vilket är kanon. Passade på att njuta där hela dagen igår tillsammans med min vän Paula. Älskar hängmattan där man kan slumra till en stund. Jag vill också ha en  hängmatta. Måste fixa det på landet. Finns inget skönare….eller jo kanske, när jag tänker efter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Häng i paradiset

Gabriel / maj 30, 2010

Åh mina två favorittjejer på en och samma plats!! The Palms is a very hot place! Jag har dessutom hört att det ägs av svenskar.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories