Han kallas “Kåte Fredrik”

mars 26, 2010

Skavlans kvinnosyn sågas: Han ger en doft av övergrepp

Kåte Fredrik. I Norge kallas han så, Sveriges krönte talkshowkung. Nu stämmer flera av gästerna in i kritiken och anklagar Skavlan för sexism: – Vissa män känner att de har någon sorts rätt att trampa på en, säger tv-profilen Carolina Gynning.

Förra året blev han kung i tv-galan Kristallen. Norske Fredrik Skavlan, 43, utsågs till bästa manliga programledare och hans talkshow ”Skavlan” fick pris för bästa underhållningsprogram. I Norge har han varit betydligt mer kontroversiell.

Läs hela min artikel här http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6844644.ab

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Han kallas “Kåte Fredrik”

modesty / mars 26, 2010

Totalt löjligt. Vilken kvinnlig gäst skulle inte flörta med Skavlan om hon var i studion? Och det är ju självklart att han också är lite flörtig? Det betyder inte att han är sexist. Att Aftonbladet har det på löpet i dag är totalt löjligt, ett verkligt bottennapp. Ligger det någonting i kritiken? Nej. Är det värt att hamna på löpet även om så vore? Nej.
Ska man prata om sexistiska programledare, varför inte dra upp Letterman och Leno i så fall? Hur många gäster har de sagt vara snygga, sexiga, fint klädda osv? Skavlan är en bra programledare och bra intervjuare. Övergrepp, vilket skitsnack.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories