SoBe – redan halvneger och pizzafull

november 11, 2009

Shit! Det här blogginlägget kan bli långt. Har massor att berätta! Supermysig dag. Ja, alltså jag har inte gjort så mycket men ändå. Fast lite har jag hunnit med. Har lokaliserat mig. Bor supercentralt! Ett kvarter från Lincon Road och Collins Avenue. Jag ser Delano, som jag älskar. Rykterna säger att Madonna ägde det. Känns så just där.  Alltså allt är verkligen toppen! Hela SoBe (South Beach) skriker lyx. Bentley på Bentley susar förbi. Jag gillar bilar. Idag har varit över 85 Farenheit (ca 30 grader) och ja jag har lätt för att bli brun. Men inte på en dag! Inte så här brun! Hur ska detta gå? Mimmi och Linda jag har smörjt mig jag lovar. Lite här och där i alla fall. Jag njöt av beachen idag. Hela dagen nästan. Lyssnade på skön musik och halvsov. Badade några gånger. Rätt blåsigt. Köpte med mig lite frukost och massor frukt som jag njöt av under dagen. Förvånasvärt vad allt är stort här! Även människor. Alla män ser liksom lite förvuxna ut. I alla fall många. Sa ingen till dem att det räcker nu? Du kan sluta växa nu, tack. Träffade Jeff en amerikan på beachen. Trevlig och dunderamerikansk. Vi kanske ska spela golf imorrn. Jag hoppas! Vågar jag sätta mig i hans bil?

Promenerade lägs Lincon Road fram och tillbaks ikväll. Den är rätt lång. Huuuur många affärer som helst. Sonja varför var vi aldrig där? Stannade och åt pizza. Var rätt hungrig och tänkte att en slice var töntigt. Jag gillar knappt pizza, men har svårt att undgå dem då de finns ÖVERALLT. Jeff försökte till och med övertyga mig om att det fanns nyttiga pizzor. Jag frågade vilken? Men det hade han glömt…eftersom alla hade ost. Hur som helst så beställde jag en medium pizza (fanns ej small). Kom in ett helt j-vla fat. Jag åt en och en halv slice. Hade fyra och en halv kvar. Bad om doggybag… Vill aldrig mer äta pizza.

Jag vill göra så mycket här! Så mycket kul! Imorrn kväll kanske jag går på bio. Vill se “This is it” innan den försvinner. Jag måste ordna med boende också snart. Tittade på en lägenhet ikväll. Eller ett rum i en lägenhet visade det sig hos José… Hmm nej tack. Lite läskigt att åka och kolla. Bad taxin vänta utanför. Ska kolla en till imorrn på morgonen. Vi får se. Har bara bokat hotell fram till söndag. Kanske stannar här?

Nu har jag i alla fall fixat ett amerikanskt nummer (0017867971187) . Coolt! Behövde det väldigt snabbt insåg jag. Träffade Greg idag på beachen också. En nattklubbspromoter för Club Luis. Står på listan där ikväll, men hmm nä jag tror jag avvaktar lite innan jag visar mig ute efter 22. Kanske imorrn om jag överlever golfen…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 Comments on “SoBe – redan halvneger och pizzafull

Frugan / november 11, 2009

Åhh vad skönt det ser ut!!!! *avis*
Bra att du är lite försiktig gumman.. Miss U!
Pusss

Svara

Big You! / november 11, 2009

Använd solskydd! Miss you hjärtegryn!

Svara

Soff-Åsa / november 12, 2009

Vad kul att läsa om ditt äventyr! Själv ligger man hemma nedbäddad i förkylning. Men känner mig lite kryare efter att ha följt dina dagar. 🙂
Sköt om dig!

Kram Åsa

Svara

Strandtennispartnern / november 14, 2009

Skönt det ser ut stumpan!
Ja, varför gick vi inte på den shoppinggatan…? Du får reka för mig med sålänge så kanske jag tittar förbi i vår! 🙂 Puss på´re gumsis och var rädd om dig!

Svara

Mimmi / november 16, 2009

Ååå va härligt du ser ut att ha:)

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories