Hälsoresa?

november 20, 2009

Miami november 005

Ja, en dag på Catalina blir aldrig fel. Älskar det stället. Det är liksom så skönt där, avspänt, lugnt och stilla. Och bekvämt. Man ligger på en stooor härlig solmadrass (?), får massor handdukar, poolen en meter ifrån, högst upp och sol hela dan. Blev rätt solbränd idag. Åsa – vadå pepparkaka? Då har du inte sett mig solbränd. Kom hit istället! Är glad att jag inte ska lasa mig på länge. Var tvungen att hålla mig ”blek” länge innan. Måste påstå att jag mår betydligt bättre solbränd.

Luftade herr cykel idag. Två gånger. Och ja, vi är fortfarande vänner och något förälskade. Dock gnäller han lite när jag inte trampar. Vet inte, men tror bara det är tillfälligt. Hoppas gnället går över. Han var till stor hjälp när jag cyklade hem från Publix. Var tvungen att handla idag. Man blir helt förskräckt när man ser hur många påsar allt krafs blir. Cykelstyret såg nog kul ut och det var rätt knepigt att ta sig hem. Men det gick. Säg mig – hur hade syrran lyckats med det bestyret? Hon skulle ju haft ja om inte 5 gånger så många påsar så i alla fall 4.

Var sugen på pannkakor ikväll. Har glömt bort hur man gör. Blev bortskämd med goda senast jag var i Miamitrakten och faktiskt inte så längesen även på Öland. Pappa lärde mig en gång hur man gjorde dem men jag tror att det var nån gång under Helsingborgtiden så jag kan inte förvänta mig att minnas. Men faster det kan väl inte vara så svårt? Blev min goda sallad istället, med kyckling, fetaost, gröna blad (?), tomater, smågurkor och annat. Jag är en fena på det. Tänk att man lärt sig gilla tomater och såna där inlagda smågurkor som heter nåt på c. Ja till och med oliver som jag numera älskar.

Fick ett härligt sms idag från underbara M. Madeleine betyder mycket för mig och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Tack fina du. Ta hand om Lidingö så länge!

På Catalina idag så läste jag ut boken om Zlatan. Vilken lirare. Dock hade de inte med Barcelonaflytten och succén där. Men jag antar att den gavs ut innan dess. Ska inte nämna Zlatan mer men han är en stjärna. I like that. Bartendern på Catalina sprang runt och bjöd på shots hela dan. Ville få alla berusade sa hon. ”That’s my job you know” skrek hon. ”Come on! Start drinking – This is South Beach”. Jag har haft en vit dag. Inte blivit så mkt alkohol. Tränar och står i och känner mig jäkligt nyttig och hälsosam. Löparrundan idag var underbar. Man mår så bra av träning. Ni hade älskat det just här. Tro mig. Fantastisk känsla att ta ett djupt andetag och känna havets doft.

Sitter nu på ett underbart ställe på Ocean Drive. Kommer bli fler tillfällen här. Betsy Johnson gick förbi, men jag såg inte henne men ALLA andra gjorde det typ. Precis avnjutit en strawberry daquari. Mm… Men tänker ni? Nope alkoholfri tänker jag. Skön kväll! Tog lååång tid på mig att röra ihop salladen. Man ska ju lägga ner lite kärlek i matlagningen sägs det. Hallå det gör jag hela tiden. Har byxor på mig. Rätt varmt… En del som kollade på mig när jag kom och gick. Men vad fan inte bara jag som hade byxor även om det var få andra. Måste ju använda byxorna lite… Fast ja det är rätt varmt. Förresten alla ni som kommer hit och hälsar på; lämna byxorna hemma. Och varför finns inte Tracy Chapman på Spotify? Puss.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Hälsoresa?

Frugan / november 22, 2009

Hon finns på Spotify vännen 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories