Håkansson och Johansson – Outsider i mixeddubbel.

mars 5, 2010

SM 2010 003.JPG

 

Det gamla mästarparet Fredrik Håkansson och Sandra Johansson gör comeback tillsammans i mixeddubbel. Senast de spelade tillsammans var 2001 då de också vann guldet. Sandra och Fredrik som båda kommer från Laholm har båda framgångsrika karriärer bakom sig.

Sandra Johansson har förutom 4 mixeddubbel guld också ett guld i damdubbel med Marie Svensson 1999. Hon har också ett antal Lag-SM guld och i singel blev hon svensk mästare 2002. Efter barnafödande och husbyggande i Laholm är hon tillbaks i SM-sammanhang. Sandra har varit en framgångsrik fotbollsspelerska och har ett jävla anamma som få. Hon spelar så kallad “killpingis” och står ofta långt bak i hagen. Hon kan bli en riktig outsider och inte minst i mixeddubbel tillsammans med Fredrik.

Fredrik Håkansson då som har varit proffs i alla möjliga länder och ordinarie i svenska landslaget i flera år har återvänt hem till hemmaklubben Halmstad BTK. Dock har starten på elitseriesäsongen inte varit den bästa, men Fredrik trivs sannerligen i SM-sammanhang och har radat upp flertalet medaljer. Vad sägs som 5 SM-guld i singel, 4 SM-guld i dubbel och 3 SM-guld i singel. Han trivs i fokus och har kapacitet att slå de allra bästa. Hemmaplan i Halmstad borde passa han bra.

Sandra och Fredrik är semifinalseedade och har precis gått till 2:a omgången 10.30.

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Håkansson och Johansson – Outsider i mixeddubbel.

Anger manager / mars 5, 2010

Dom rök tidigt. Riktiga outsiders. 🙂

Svara

Latest comments

Archives

Categories