Gummistövlar och rännskitan

maj 20, 2010

Fick mail av kapten Gunér idag som lät meddela vad jag behövde ta ombord på den härliga segelbåt jag ska ombordstiga i juni för den 4 dagar långa seglats jag ska göra på västkusten… GUMMISTÖVLAR! Kapten Gunér kunde inte för sitt liv förstå hur en lantis som jag inte kunde äga ett par gummistövlar. Nope I don’t. Så nu är jag på gummistöveljakt. Vilka ska jag välja? Gillar nog de svarta eller rosa bäst längst till höger. Men “ridstöveln” är också cool. De med den höga klacken är bara så stylish, men gör sig nog inte på en segelbåt och passar nog Jossie eller Primadonnan Thörnberg bäst. Var får jag tag i dem till höger? Vilka tycker ni jag ska ta? Istan du som är gummistövelkung och jag vet att du läser, vilka tycker du? De röda från Tretorn alldeles bergsäkert…

På tal om bergsäkert. Så är det inte helt bergsäkert och rumsrent när ens dotter har rännskitan. Det får min syster Frida erfara just nu… Och rännskitan vilket fantastiskt kul ord! Skrattar gott! Tror faktiskt pingisveteranen Kajsa lärde mig detta ord för många år sedan. Varför låter jag vara osagt.

Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Gummistövlar och rännskitan

Kapten / maj 20, 2010

Jag tror på dom svarta med klack…

/Kapten

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories