Guitar Hero på Hard Rock Café

september 23, 2010

Igår minglade jag lite efter kalla Råsunda. Det var release på nya spelet med Guitar Hero på Hard Rock Café. Tog med mig Freddie boy som var extra rockig kvällen till ära. Själv lämnade jag klänningen hemma som ni kan se. Måste faktiskt erkänna att jag åt dubbel middag denna kväll. Efter en 3-rätters på Råsunda kunde jag ändå inte säga nej till den amerikanska buffén som serverades. En liten bit hamburgare slank ner. Jo, jag vet jag ska skärpa mig – snart. Johan Petré stod för eventet vilket sköttes med bravur i vanlig ordning. Bilder lånade från finest.se. Se alla bilder här

Foto0240.jpg

Foto0238.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories