Grüner Baum – Jude Laws getaway

augusti 7, 2011

Jag besöker ju tre olika regioner under min resa. Först Tirol, sen Gastein och nu allra sist Salzburg. I Gastein bodde jag på ett hotell som heter “Grüner Baum”. Det var som en stor hotellby uppe i bergen. Ofta är det familjeägda hotell här i Österrike och så även i det här fallet. Familjen äger alla hus i omgivningen. Hotellet ligger nära Bad Gastein och är otroligt populärt. Snyggingen Jude Law bodde här för inte så längesedan. Jag och Julia hade en svit och blev väldigt varmt välkomna med champagne och dylikt på rummet. Visste ni förresten att alla gäster får ett glas champagne när de kommer? Hotellet är ofta fullbokat såväl vinter som sommar. Man har givetvis SPA, gym, pooler, massor aktiviteter, restaurang. Tänk er lite “Dirty Dancing” och hotellet de bor på i filmen. Grüner Baum är helt klart ett av mina favorithotell. Här var verkligen en plats där jag trivdes och hit kommer jag garanterat att komma igen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories