Grodor och pungdjur!

april 1, 2010

Ikväll träffade jag en gammal motståndare på andra sidan pingisbordet… Caroline Holmqvist från Helsingborg. Eller helt ärligt Perstorp faktiskt. Ni vet där de gör den där ättikan. Och där man alltid måste åka igenom med Kustpilen. Carro var dock mer än en motståndare och lärde mig både det ena och det andra i Helsingborg. Dock lånade jag aldrig hennes legg. Ofta pratade vi allvar. Ibland  kunde hon bli arg om jag tjoade högt på vunna bollar…men så kom det en och annan groda ur hennes mun också vill jag minnas. Carro är bra! Jag gillar henne. Kul att träffa henne och hennes Bengt idag. De bor numera i Toronto och läser kanadensiska skvallertidningar.

På tal om Helsingborg så simmade jag frisim några längder idag. Rätt läckert att sitta på poolkanten i en bikini och sen dra på sig ett par simglasögon och sen köra. Tack gode gud att jag slapp ha min silikonmössa som jag inhandlade häromdagen. Håret var inte i vägen som det brukar. Jag är rätt okej på simning. Tränade det mycket när jag bodde i Helsingborg. Min mentor och klassföreståndare Tomas Löfgren lärde mig. Han har varit förbundskapten så han är ok. En grad i Helsingborg idag med strålande sol, läste jag. Inte avundsjuk även om solen säkert värmde gott.

Spelade även schack med min vän Greg idag. Det är faktiskt så kul! Jag BORDE vunnit men gjorde två missar som kostade mig segern. Fan! Det blev remi.

Såg det mest äckliga djur jag har sett på länge på hemvägen från Delano ikväll. En pungråtta. Urk.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories