Grodor och blåst!

december 21, 2009

Igår blåste det väldigt mycket. Ja, verkligen mycket. Var är det fina vädret? Solen sken dock och istället för beachen blev det Catalinas fina ”solbäddsbås” med lite mer lä. Vi låg och halvsov mer eller mindre hela dagen. Cia fick verkligen färg! Jag märkte ingenting. Kan jag inte bli brunare än så här?

Gabriel kom förbi. Så härligt. Han är lite som en storebror. Så rolig att prata med! Vi kan uppenbarligen prata om allt och det känns som om han redan vet mer om mig än de flesta gör… Hmm. Good or not I don’t know. Catalina bjöd hur som helst på en god frukttallrik och lite goda små mojitos då och då. Blev ett och annat dopp i poolen också.

En löparrunda blev det på kvällen, trots galen träningsvärk från gymmet i fredags. Cia gick en långpromenad precis i strandkanten. Jag vill också! Det är det bästa som finns. Jag tappade min Nike + chip som hör ihop med min iPod och som talar om hur långt och fort jag springer etc. Trist. Letade rätt länge. Försökte börja på en ny Läckberg bok, men inte heller det gick. Måste fixa lite i iTunes. Varför kan inte allt bara funka?

På kvällen satt vi på Lincoln och mös. Så härligt att sitta där och kolla på människor. Alysia kom förbi och sa hej. Vi ska med henne ut en sväng på måndag kväll. Hon är tokig så man vet aldrig vad som kan hända. Alysia jobbar i en solbrilloraffär. Me like. Jag lever i solglasögon och skulle gärna vilja ha lite mer schyssta alternativ. Hon lovade mig 40% rabatt så ja… Hittade förresten min drömbil parkerad precis vid Lincoln. En jaguar cab. Helt ok. Skriver det på min önskelista. Säkert småpengar.

Förresten glömde säga att monopolfighten äntligen är slut. Jag började ju inteckna för 3 dagar sedan och pengakåta Cia mosade mig slutligen igår kväll. Det kändes rätt tungt. Har jag sagt att jag hatar att förlora? Kom en och annan groda ur min mun. Sorry af Schmidt. Men jag är bra på grodor när det vankas nederlag. Märkligt egentligen. Jag förlorar ju nästan aldrig.

Miami 2009 013Miami 2009 004Miami 2009 012Miami 2009 001

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Grodor och blåst!

Freddie / december 21, 2009

Om man sällan förkorar blir man heller aldrig bra på det, man får liksom aldrig öva på det. Kom hem så ska vi lira boll igen. Då ska du få öva sötnos…

Svara

Anna Benson / december 22, 2009

Haha kommer spöa skiten ur dig. Du vet att jag är en av jordens bästa bolltalanger….

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories