Grinda – en riktig skärgårdspärla

augusti 23, 2010

Foto1079.jpg

Igår var jag ute i skärgården hela dagen. Hamnade på ön Grinda, långt ut. En lugn och grön ö men ändå med ett skärgårdsliv, likt “Vi på Saltkråkan”. Har inte varit på Grinda på flera år. Hade en kärlek med mig där en gång. Otroligt bra ställe för just kärlek. Satt och solade mig vid en klippa och läste större delen av dan. Min Miamibränna fick lite fart igen. Åt sedan en braklunch som hade fått Babben Larsson att höja på ögonbrynet. På Grindas värdshus serverar de otroligt god mat (och gott vin). Vill man övernatta kan man bo i stugbyn eller på värdshuset om man inte sover i sin båt i gästhamnen, som de flesta gör. Själv tog jag ångbåten hem.

Foto1081.jpg

Fotobat.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories