Grillkväll nr 101

juli 12, 2011

Jag fortsätter att njuta på landet. Riktigt semestermode. Träning, bad, sol, middagar, vänner, familj, spel och härligt. Love it. Igår var Evelina och Sofia förbi och grillade. Mysigt. Pappa kom med nybakade frallor i morse. Sen en löparrunda och ett dopp i det blå. Man kan ha det värre. Hoppas ni alla mår bra där ute och tack återigen för att ni läser och är med mig. Love u all.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Grillkväll nr 101

Jocke / juli 13, 2011

Ja man kan ha det värre. Betydligt värre… Blir nästan förbannad när du har det så bra. Du trampade inte ens på en vass sten när du skulle bada?
Det värmer ett kärlekstörstande manshjärta att se tre väldigt vackra kvinnor på bild… Ni är ju hur fina som helst!

Löprundorna här, för de som löper, sträcker sig till höger och vänstervarv på helikopterplattan. I över 30 grader orkar de flesta inte så mycket. Tyvärr la jag skorna på hyllan när huset blev fullt med ungar men en aldrig slocknad glöd av lust till att jobba med benen ligger och pyr i mitt inre. När jag kommer till Sverige ska här köpas nya skor… Mina ståldubbade orienteringsskor har nog gjort sitt!

En bra dag på dig bästa Anna

Jocke

Svara

Anna Benson / juli 13, 2011

Jocke, jag skulle nog få panik på en helikopterplatta. Förmodligen skulle jag måla rätt mycket. Gör du inte det mellan varven? Att springs är underbart. Jag hade ett löpband i Stockholm i många år. Borde vara ett bra alternativ för dig. Livet på landet är snart över för denna gång. Men missunna inte dina medmänniskor kära du. Kram!

Svara

Brain Seltzer / juli 13, 2011

Helt riktigt Anna, löpband är en bra idé. Har haft det tidigare på andra arbetsplatser när jag var aktiv orienterare och cyklist. Många timmar har jag sprungit på löpband. Då var det bra med en tv framför så man fick tiden att gå!

Måla har jag faktiskt gjort. När jag var yngre gjorde jag många akvarellmålningar. Några publicerades i glesbygdstidningar med liten upplaga… Men nu har ett bokprojekt legat och grott i mitt huvud länge. Jag vet att mången man får skrivklåda och tror att de ska skriva böcker, men med lite självdistans och självkritik ska jag en dag ge det ett försök. Kanske ett motreaktion på alla deckare där de upprepade gånger misstänker och fångar fel gärningsman ända fram till de sista tio sidorna när det visar sig vara en perifer man på sidan 68 som egentligen inte hade med storyn att göra.. (Typ en bok av Nesbö)

Nu hägrar sängen, måste upp i tid för att bättra på solbrännan innan jobbet. Ett jobb som jag knappast spränger några blodkärl på just nu.

Gonatt bästa Anna och hoppas miljöbytet från landsbygd till Stadduvornas förlovade landskap går bra! Kör försiktigt norrut, en gång kan du charma trafikpolisen men två gånger är svårt….

Joakim

Svara

Anna Benson / juli 14, 2011

Allt går Jocke! Skriv, måla kör bara. Och även poliser kan vara snälla. Både en och två gånger. Till och med tre. Blir faktiskt västerut en sväng. Häng med. Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories