Grattis Gabriel Forss!

april 17, 2011

Foto3436.jpg

Igår kväll var jag på “Körslaget” i frihamnen. Börjar känna mig rätt hemma där nu bakom kulisserna. Sprang på Gry. Hennes man måste vara världens bästa. Tvåbarnsmor och radio varje vardagsmorgon på Mix Megapol och sedan “Körslaget” lördagar och “Big Brother” söndagar. Imponerande, men tufft. 

Tårögd var jag när min underbara vän Gabriel gick vidare till nästa lördag och semifinal. Lisa Miskovsky åkte ur igår. Kvar är Gabriel, Jakob Samuel och Andreas Johnson. Heja Gabbe! Har bara ett ord – stolt!

Förresten fem ord till – Grattis på födelsedagen älskade vän! Gabriel fyller år idag söndag, vilket han firar i Katrineholm med att uppträda med “Team Gabriel”. Förresten såg ni Gabriels lila paljettbyxor igår? Helt grymma! Jag fick klämma lite på dem i logen efteråt. Så coola.

Foto3438.jpg

Foto3446.jpg

Foto3442.jpg

Foto3444.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Grattis Gabriel Forss!

Elfrida / april 17, 2011

Team Gabriel är de enda rättmätiga vinnarna av Körslaget 2011. Var riktigt mäktigt att se dem i parken idag. Så himla duktiga! Och Gabriel: vilken person han ÄR! Sprudlande av energi och ALLTID glad. Man blir ju glad bara av att se och höra honom! 🙂 Nu röstar vi sönder på lördag!

Svara

    Anna Benson / april 17, 2011

    Håller med dig till fullo! Kul att du supportar så starkt! Såg att du ville bli författare. Skriv skriv skriv. En dag så. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories