Gräsklippning och busfrön

maj 20, 2012

Nu har jag njutit i flera dagar på landet i Ragnabo. Det stället är magiskt. Så fantastiskt att sitta på stentrappan i solen och äta frukost samtidigt som man blickar ut över havet. Så vackert. Det har varit strålande väder som ni kanske vet. Igår klippte jag gräset och fixade lite i trädgården. Idag var pappa nere och hjälpte mig borra upp lite smått och blandat. Jag hade en nattgäst i natt också i form av busfröet Ebba som leker mest hela tiden och som ställer väldigt kloka och rationella frågor som man alltid inte kanske har ett direkt svar på. Jag tycker dock att det är viktigt att alltid försöka ge ett svar oavsett om det tar lång tid eller ej. Ebba är min lilla favorittjej. Har träffat familjen en hel del denna helg. Otroligt mysigt. Kärlek.

Nu är jag åter i Stockholm och laddar för en fullspäckad vecka. Häng med.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Gräsklippning och busfrön

Mona / maj 21, 2012

Visst är det underbart – sol,värme och hav… men du hade nog mer tur med vädret än vad jag fick. Har ordnat med bryggan, fiskat lite och läst förstås. Vad skönt det är med alla nära och kära som man har i sitt liv, helst dom små…. som så nyfiket har funderingar på allt i livet…… Kram

Svara

    Anna Benson / maj 21, 2012

    Mm underbart Mona. Ebba är min lilla favorit och är min systers dotter. Vädret håller i sig även i Stockholm ser det ut som…:)

    Svara

Latest comments

Archives

Categories