Grand Open – Vidbynäs Golf Club

augusti 27, 2011

Alla golftävlingar spelas på en och samma gång. Idag var det den årliga Grand Open. Galet kul tävling! Rundan tog lite mer än 7 timmar och vid varje hål stannar man och äter och dricker lite. Känns lite kul att spela på det sättet (märk att jag inte hade golfbil!). Idrott och alkohol går inte ihop, men igår var det riktigt lyckosamt. Jag spelade otroligt bra och fick 40 poäng (RLC – watch out!). Om jag vann resan till Malaysia för två personer och all inclusive? No. Inte heller något av de alla andra mängder av vinster. Sebastian Medlock är arrangör och sköter det verkligen med bravur. Stort tack Sebastian! Verkligen kul!

Min boll var ett gäng härliga lirare, Peter, Jens och Magnus. Peter var min caddie, men fick sparken ibland. Vid ett hål stod Thai Airways och där fick vi massage. Mm…me like. Vid ett annat hål stod “Dynamit-Harry” och sköt rökbomber för att skymma vår sikt. Jäkligt irriterande. Men det stör inte en van idrottsman (kvinna). Puss!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Grand Open – Vidbynäs Golf Club

Spjuthet / augusti 28, 2011

Anna !

Tycker också att det var en alldeles underbar 7timmarsrunda i fredags på South Course. Trots att jag bara skrapade ihop 21 poäng .. inte det viktigaste under en sån trevlig rond.

Verkar som Ni slog rätt med tärningen på trettonde .. vi slog en 4a , vilket jag inte kan rekommendera !!

Ska ut på onsdag eller torsdag för en revanschrunda , men tyvärr kommer man väl sakna de trevliga “utställarna” på varje tee ..

// Spjuthet

Svara

    Anna Benson / augusti 28, 2011

    21 poäng Sven-Erik? Tur att det fanns så mycket annat att glädjas ut. Den roligaste tävlingen på hela året. Grand Open är fantastisk. Jag hade min livs runda. Japp, jag slog en sexa och fick således välja hur många rökbomber… Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories