Grand Hotel Zell am See

maj 8, 2011

Foto3695.jpg

Jag har bott på Grand Hotell i skidresorten Zell am See hela helgen. Bara för att jag är enda tjej och kanske för att jag blinkade lite extra fick jag sviten med helt fabulös utsikt. Rummet går inte av för hackor heller. Jag ska precis upp till SPA-avdelningen och få en ansiktsbehandling. Jag gillar VIP och när allt är inkluderat. Grnad Hotel är såklart det bästa hotellet här och rekommenderas varmt. Grymt om du vill bo bra antingen om du är här för att åka skidor eller spela golf eller för att vandra i bergen. Mitt rum har en stor dubbelsäng. Jacuzzi, bastu, dusch, toalett och ett vardagsrum med en balkong och utsikt över sjön. Helt ok tänker jag. Varje kväll har vi ätit middag som hotellet stått för. Trerätters och det bästa bästa. Me like.

Foto3693.jpg

Foto3692.jpg

Foto3690.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Grand Hotel Zell am See

Brain Seltzer / maj 8, 2011

Senaste hotellnatten med jobbet var…ja inte hotell, snarare bungalownatten var i en liten håla på Nya Guinea och jag fick skrämma bort ödlorna från dörren innan jag kunde låsa upp den. Dasset läckte vatten och jag var livrädd att det skulle ligga en gigantisk orm på golvet när jag gick upp på morgonen. Tuff kille va?

Hoppas du haft det bra och att resan hem går bra!/Jocke

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories