Grammisgalan och favvoklänningen på

februari 1, 2010

Ikväll vankades det “Grammy Awards”! Så kul! Det är så himla många olika galor såhär i början på året. Alla (i stort sett) går givetvis i LA och jag undrar om det är där man ska vara istället? Vi var ett stort svenskgäng idag som satt klistrade i en skön hotell/restaurang. Fick ett eget rum med soffa och grejer. Satt där i 6 timmar som klistrade framför TV:n med högsta volym!!! Vad är det som är så speciellt med musik? Jag älskar det verkligen. En av mina bästa vänner Lisa och jag brukar gå på en hel del konserter och spelningar tillsammans. Vi säger alltid att det ger en ett sånt lyckorus som är svårt att hitta någon annanstans. Så läckert. Älskar alla musik? Blir alla lika berörda? I love it.

Och så även grammisgalan. Först the red carpet med alla celebriteter som skred fram i den ena klänningen efter den andra. Lady Gagas utstyrsel var minst sagt originell. Hennes öppningsnummer med Sir Elton Johan var maffigt. Men sen kom Beyonce som bara är såååå bra! Hon är fantastisk. Och vilka låtar sen! Hon körde “If I where a boy” och en av mina absolut favoriter Alanis Morissette, “I oughta know”. (En låt jag ofta sjung som ung framför spegeln mellan alla Niklas Strömstedt låtar!) MEN sen kom Pink och hade en otrolig show. Hur kan människan snurra så mycket? Och samtidigt sjunga? Stort! Ja, som sagt galan var lång och hyllningen till Mr Jackson var otroligt känslosam. När hans två barn höll tal föll nästan en tår. Otroligt. Se galan om ni kan! Vet ej om eller när den går/gick i Sverige men verkligen värd en titt. Bifogar lite klipp.

Kvällen till ära så hade jag min absoluta favoritklänning just nu med favoritskorna till. Det varierar rätt snabbt, men klänningen älskar jag verkligen. Köpt här i Miami och Gabbe gissade på Dior. But nope. Cia var med och shoppade loss när jag faktiskt hittade både den och en annan klänning som jag älskar.

Det har varit lite dåligt väder nu i två dagar. Gabbe och jag mös hemma i hans soffa på eftermiddagen. Han somnade till och med en stund .Så härligt, så lugnt. Sköna söndag. Hoppas ni har det bra där ni är.

Och att ni får möjlighet att se grammisgalan! Den amerikanska.

Kvällen avslutades på Twist med Mr J.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories