Gör du det också?

maj 3, 2011

Foto3618.jpg

Jag vet inte om det bara är jag, men jag läser nästan alltid magasin och diverse tidningar (inte dagstidningar) bakifrån. På något sätt är det lättare att bläddra då. Jag vet inte om det är för att jag är vänsterhänt.

Läser du också bakifrån?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments on “Gör du det också?

Kaos-trollet / maj 3, 2011

Tills alldeles nyligen gjorde jag det också och jag är inte västerhänt..

Svara

  Anna Benson / maj 3, 2011

  Varför ändrade du dig?

  Svara

Northern Light / maj 3, 2011

Troligen är hjärnkontoret vänt bak och fram hos dem som “drabbas” av detta??

Svara

  Anna Benson / maj 3, 2011

  Ja, kanske… Jag har dock aldrig hört någon annan göra det och undrar därför om det har med att göra med att man är vänsterhänt?

  Svara

mirreli / maj 3, 2011

Japp, men bara dagstidningar…

Svara

  Anna Benson / maj 3, 2011

  Det gjorde inte saken lättare… Undrar varför man är så knasig?

  Svara

Brain Seltzer / maj 4, 2011

Med dagstidningar gjorde jag det för att läsa serierna först… Så lamt!
Men med vanliga tidningar? Beror på vad det är för tidning. Artiklar som är över flera sidor blir ganska svåra att läsa bakifrån. Men en tidning utan större djup och utan svåra artiklar, ja då blir det nog så, ganska ofta. Varför? Tror inte det har att göra med om man är vänster eller högerhänt.

Böcker är ett annat exempel på vad som är svårt att läsa bakifrån. Men jag undrar om det inte var en film för några år sedan som började med slutet? Memento eller något sådant hette den. Minns att den var bra. Min fru tyckte nog inte om den, det ska vara kronologisk ordning och inte fler huvudpersoner än vad som är med i Helan och Halvan. Där går hennes gräns. Ja se kvinnor….

Svara

  Anna Benson / maj 4, 2011

  Inte alla kvinnor “J”! 🙂 Svårt, mysteriet fortsätter. Jag tror att i mitt fall blir det lättare att bläddra helt enkelt eftersom jag just är vänsterhänt och har lättare att “styra” med vänstern. Knasigt eftersom jag är åt höger. Kram!

  Svara

Latest comments

Archives

Categories