Golf på Öland…

juni 20, 2012

Idag har jag spelat golf med min gallerist Marcus. Vilken kvalitetstid. Inte för att golfen nödvändigtvis gick så bra men gud vad vi pratade. På så sätt är golf verkligen ett bra sätt att umgås. Man liksom är där och kan inte göra så mycket annat. Och Ekerum är verkligen fantastiskt vackert. Två 18-hålsbanor och med bra kvalitet men shit vad svåra greener. Lirar ni golf?

Jag varit på Öland nästan hela dagen. Jag älskar den ön och det känns nästan som hemma. Förutom på Ekerum var jag en sväng i Saxnäs och Haga Park. I Saxnäs hade vi sommarstugor när jag var liten och i Haga Park bor min faster och hennes man. Försöker alltid svänga förbi dem då de står mig väldigt nära. Känner mig alltid så hemma där. Och alltid välkommen. Har ni också sådana platser?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories