Golf, Macfeber och Anna Book

april 22, 2010

Jag är så glad att min älskade “Fröken Hoj” äntligen är tillbaks i mitt stall. Hon rör sig så smidigt. Ikväll åkte vi till Miami Beach Golf Club. Jag bor ju 5 minuter ifrån. Valde omsorgsfullt ut några klubbar och slängde sedan upp dem på styret. Ska ligga i hårdträning nu. Har väldigt många prestigefulla utmaningar som väntar därhemma. Otroligt kul att “träna” golf. Har inte gjort det så mycket, mest spelat golf. Ska få ordning på min sving så att jag kan slå 50 meter längre med varje klubba. Behöver det för att bli singelhandikappare som är mitt mål. Whatch out! Blir mycket golf framöver. Är väldigt avis på mina underbara vänner Snäckan, Pe och Sonja och deras hunks Martin, Puff och Jögge som åker till Turkiet på golfsemester snart. Jag vill också. Tror jag måste ha en hunk dock för att kvalificera mig för den resan. Någon frivillig?

Min syster har börjat snacka om Mac. Fattar ingenting! Ska HON ha en Mac? Inte ens jag har det. Hon har fått för sig att den är snabbare och att travet inte hackar på Mac. Hmm jaja hört den om Rödluvan också? Jag måste dock skaffa en Mac innan henne för ordningens skull. Men vad säger Poska på Fujitsu då?

Kikade på “Förkväll” häromdagen. Anna Books deltagande var väldigt kul. Kontraster! Gynning hade inga ord…haha. Såg även “Petra Medes Show” – skrattade väldigt gott. Helknasigt program som är underhållande! Stackars fröken Wahlgren visste knappt vad att säga, men gjorde ändå bra ifrån sig.

Förresten är det skönt med en “semestervecka”. Behöver det. Har dock en intervju bokad nästa vecka. Håll utkik!

Puss and love

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories