Gold diggers

maj 22, 2010

Den här boken hade över 500 sidor. Jag har inte kunnat sluta läsa den. Helt helt fantastisk. Skriven av chefredaktören för magasinet “In Style”, Tasmina Perry och lätt en bok du måste läsa! Lova! Handlar om fyra kvinnors liv i Londons mest glamourösa societé. Otroligt kul att följa deras värld i den mest exklusiva världen av dem alla. Miami, Syditalien, St Tropez, Paris, St Barth, St Mortiz, Milano, Moskva, Venedig och så London där det mesta utspelar sig. Modeller, filmstjärnor, musiker och pampar i näringslivet och så dessa fruar då. Ingen sann berättelse men kort och gott en mycket bra skildring av mångas liv och en hel del mode och sex…

Faktum är att jag älskar översättningen också, gjord av Johanna Svartström. Bra jobb där!

Det är en fantastisk känsla att ha möjlighet att läsa böcker. Det är absolut en av mina favoritsysslor. Jag hoppas jag kan pussla in det i mitt Stockholmsliv också.

Och nej, jag är verkligen ingen gold digger. På wikipedia betyder det “en person som gifter sig i pengarsyfte”. And I don’t. Däremot känner jag en handfull människor som do. Det finns många gold diggers i Miami. Alla lever sitt liv och det respekterar jag dem för. Men att gifta sig av kärlek är nog det mest långlivade. I believe.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories